Sprekers AI Marketing Congres - 7 Maart 2024 

25% meer leads in 80% minder tijd:

Kader's award-winning SEO AI strategie 

- Shari Jalimsing

Shari Jalimsing won in december met haar team en kader de award voor Best ChatGPT SEO campagne. Ontdek hoe zij ChatGPT naadloos integreerden in hun SEO-strategie, de uitdagingen die ze tegenkwamen, en de innovatieve oplossingen die ze toepasten. Shari onthult de sleutels tot hun succes en hoe deze aanpak hen naar de top van de Dutch Search Awards bracht. Als bonus geeft ze je nog extra handvatten hoe je AI kunt inzetten voor SEO om op een schaalbare manier impact te kunnen maken. 
Shari Jalimsing is Head of SEO bij Adwise. In  2023 werd ze genomineerd voor ‘Beste Consultant’ bij de Dutch Awards en beide jaren won ze een award met haar werk voor klanten: Vantentop (beste B2C SEO 2022) en Kader Group (beste B2B SEO 2023).
AI-beeld creatie met Midjourney  - Lars Meijer

Ontdek in 60 minuten hoe je het maximale uit AI beeldgeneratie haalt. Leer hoe je AI-tools voedt met betere prompts en ontdek hoe je output optimaliseert. Ga aan de slag in Midjourney van idee en concept tot eindresultaat. Voor iedereen die verder wil gaan dan standaard kattenfoto’s. Hier ga je aan de slag richting praktische output. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met een opdracht in Midjourney. Zorg ervoor dat je een abonnement hebt op Midjourney en toegang hebt tot Discord.

Lars Meijer is tekstschrijver by day en AI uitpluizer by night.

ChatGPT voor Conversie: De Kunst van Overtuigend Schrijven met AI - Martin van Kranenburg

"Of je nu aan de slag gaat met de content van je website, een pakkende offerte moet opstellen, of een nieuwsbrief die de aandacht grijpt – veel marketeers struikelen over de kunst van overtuigend schrijven." Het voelt alsof je geen geboren teksttovenaar bent. Die tijd is nu over. 


Zet ChatGPT in als je persoonlijke assistent. De juiste vragen stellen én beoordelen wordt het nieuwe schrijven. Met de juiste vragen is iedereen een copywriting-genie. Maar goed. Het is cruciaal het eindresultaat te kunnen beoordelen. De kunst van gedragspsychologie begrijpen, hoe je de aandacht pakt, vasthoudt en stuurt. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze talk van Martin van Kranenburg. Mis het niet en leer hoe je AI toepast in alle fasen van je schrijfproces. 

Martin Kranenburg - Martin van Kranenburg is één van Nederlands meest gevraagde conversie, copywriting en neuromarketing sprekers. Altijd vol energie en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt.

Ontmoet Sarah - De 1e AI Digital Worker

- Sjoerd de Kreij

Maak kennis met Sarah. Sarah levert de beste teksten, visuals en creatieven, afgestemd op uw bedrijf. Ze is nooit ziek en werkt 24/7. Inwerktijd? Binnen 20 minuten zal ze klaar zijn om kwaliteit te leveren. 


De toekomst van werk gaat nog veel verder dan het efficiënter maken van jouw team met AI: we zullen straks zij aan zij werken met AI Digital Workers: digitale collega’s die end-to-end werk kunnen oppakken en direct kunnen beginnen. 


Ontdek in 60 minuten welke enorme waarde organisaties hieruit kunnen halen. 

Sjoerd is de oprichter van Typetone, een AI startup van vóor ChatGPT. Typetone bouwt AI marketing medewerkers, en helpt organisaties hier snel mee te groeien.

Juridische gevaren van AI herkennen en omzeilen

- Charlotte Meindersma

Er bestaan (nog) weinig wetten specifiek voor AI. Toch zijn er veel regels van toepassing. Maar hoe blijf je nou in praktische zin met een gerust hart binnen de lijntjes, wanneer weet je zeker dat je eroverheen zit en wat kan er in de toekomst nog veranderen?  Vragen die we behandelen:

• Wat zijn de bestaande regels?

• Welke ontwikkelingen staan er te wachten?

• Hoe ga je hier praktisch mee om in de dagelijkse praktijk?


Charlotte geeft hierop de antwoorden. 

Charlotte Meindersma - Jurist op het gebied van informatierecht en marketingrecht

 Next level AI in SEO - Zo upscale je SEO werkprocessen - Stijn Bergmans

Hoe kun je in bulk meta-titels en metadescriptions maken? Hoe kun je op schaal productbeschrijvingen genereren die Google Proof zijn? En hoe kunnen algoritmes je helpen bij het bepalen van je topics? Stijn geeft in deze inspiratiesessie praktische (en direct toepasbare) tips over hoe je dagelijkse SEO-werkzaamheden kunt opschalen met AI. 

Stijn Bergmans - Stijn is dagelijks met een team van 10 SEO-specialisten bezig om de organische vindbaarheid van klanten te verhogen. Stijn werd in 2021 en 2022 uitgeroepen tot Beste SEO Consultant van Nederland bij de Dutch Search Awards. 

AI-automation in de praktijk: Real life use cases en een handig stappenplan om zelf te starten - Kim Pot


Tools als ChatGPT zijn pas het begin, je kunt AI nog veel slimmer inzetten om processen te optimaliseren en je bedrijfsresultaat te verbeteren. Je wordt meegenomen in de mogelijkheden van AI-automation aan de hand van verrassende use cases.


Als je weet wat er kan, dan wil je zelf natuurlijk aan de slag. Maar hoe bepaal je de waarde van AI binnen jouw organisatie? En welke stappen moet je zetten om AI professioneler in te gaan zetten?
Kim Pot - Kim is strategische MarCom-adviseur bij AI Agency met een voorliefde voor technologie.

 The real story about AI Video creation - ‘The AI Commercial’ (Primeur) - Chrissie Cremers

2024 is het jaar waarin AI video een vlucht gaat nemen. Wat betekent dit voor marketeers? En is jouw bedrijf hier klaar voor?


In deze inspiratiesessie geven wij je een kijkje in de toekomst van AI video en tonen we jou de eerste 100% AI-gegenereerde commercial ter wereld dat een nieuw en bestaand product bevat. Ook geven we je antwoord op de vraag: “wat betekent de komst van AI-gegenereerde video voor de toekomst van marketing?”

Daarnaast verkennen we de mogelijke impact, kansen en uitdagingen die AI-gegenereerde content met zich meebrengt, bespreken we of AI-video traditionele productiemethoden kan vervangen en evalueren
Chrissie Cremers - medeoprichter en Creative Lead bij Aigency Amsterdam, een nieuw en groeiend bureau en creative studio gespecialiseerd in synthography.  

Toekomst van Search - Marco Koghee

De strijd tussen ChatGPT en Gemini is losgebarsten. Alleen hoe bepaal je welke zoekmachine het beste is voor jouw doeleinden en wat zijn eigenlijk de cruciale verschillen? Terwijl deze ontwikkelingen plaatsvinden, ervaren paid search specialisten verminderde controle over hun campagnes door AI-geautomatiseerde processen. Organic search specialisten zien een daling in clicks vanwege de toename van advertentieruimte. De vraag rijst hoe zoekmachines zich staande houden en verder ontwikkelingen te midden van deze AI-revolutie. Welke toekomstige AI- en Search-trends zijn er en wat betekent dit voor jouw rol als search professional in 2030? Welke vaardigheden zijn nodig om relevant te blijven?


Marco geeft hierop de antwoorden.

Marco Koghee is de Global Search Award winnaar 2023 bij de Dutch Search Award, en partner van Grow Up digital.
Girav: Using the Power of AI to Increase Email Efficiency & Revenue

Er zijn talloze verhalen over hoe AI email marketing kan verbeteren, maar heb je al een succesverhaal uit de praktijk gehoord met aantoonbare resultaten?


Ontdek hoe Girav met AI-gestuurde 'Smart Audiences' en ‘Personalized offers' niet alleen hun targeting hebben verfijnd, maar ook daadwerkelijk hun omzet hebben verhoogd. Deze case toont de concrete waarde van AI in multi-channel marketing, ondersteund met echte cijfers en resultaten.Met een doordachte AI ondersteunde email marketing strategie creëert Girav een op maat gemaakte klantreis, waarbij gebruik wordt gemaakt van scoremodellen, data-verrijking en AI.

 

Benieuwd hoe? Kom naar deze sessie en ontdek hoe je met behulp van AI van eenmalige kopers loyale klanten maakt!

Wouter Vos - Strategy Director Clever Strategy

Genereer in 60 minuten +100 social media ads met AI-voorspellingsinzichten

Het creëren van social media ads is een tijdrovend proces: van het beoordelen van eerdere prestaties tot het overwegen van ontwerp, stijl en het opzetten van A/B-testvarianten. Dit vraagt veel van marketeers.


In onze workshop leer je hoe je in slechts 60 minuten meer dan 100 effectieve social media advertenties creëert, afgestemd op je eigen merkstijl en geschikt voor verschillende platformen.


Je ontdekt ook hoe je een model gebruikt dat een voorspellende score biedt over de verwachte prestaties van je advertenties. Dit inzicht helpt je een betere ROI te behalen en je advertentie-uitgaven efficiënter te maken.


Deze sessie is perfect voor marketeers die hun social media impact willen maximaliseren met minimale inspanning.

Charida Dorder is auteur van het boek AI in Marketing (Winnaar Pim Marketing literatuurprijs 2023) en oprichter van de AI Marketing Academy en de AI Marketing Suite. 
Bouw in 60 minuten je eigen personal assistent

In de dynamische wereld van marketing draait alles om het creëren van waarde. Tijd is echter een beperkende factor; we hebben maar zoveel uren op een dag om waarde te genereren. Hier komen Custom GPT's in beeld als een gamechanger.


In 60 minuten bouwen we samen jouw eigen assistent. Ga je een bot maken die iedereen kan helpen en aanbieden op de GPT marktplaats of alleen specifiek jou? We laten je zien wat het verschil is en waarom deze keuze belangrijk is. Aan het eind van de sessie heb jij je eigen GPT gemaakt. 


En nee, dat hoef jij niet zelf te coderen. Daar hebben wij namelijk ook weer een GPT voor gemaakt ;).Tijs Nieuwboer is oprichter van Lerai, een AI Automation Agency gefocust op het automatiseren en intelligenter maken van jouw werkprocessen. 

AI impact on Influencer Marketing
-  Carlo Hagenaar

Is he real or is he not? His track record definitely is! Carlo Hagenaar is Strategy Director bij Endevour. De agency dat zich focust op het inzetten van Digital humans in influencer marketing. Digitale mensen veranderen de influencer marketing ingrijpend. Steeds meer digital humans betreden het podium als merkambassadeur. Ze elimineren de kosten van dure contracten en het reizen, maar roepen ook ethische vragen op. Hoe moet zo'n digital merkambassadeur eruit zien, klinken, zich gedragen? Hoe beïnvloedt een digital human de authenticiteit van het merk? Ontdek de 8 kernpunten waarmee je AI succesvol integreert in je Influencer marketing.

Carlo Hagenaar - Strategy Director

AI-automatiseren kan je leren

- Tijs Nieuwboer

Marketing automation is al geruime tijd een game-changer in de wereld van digitale marketing. Maar de echte magie begint wanneer we AI integreren in marketing automation. 

 

Ontdek hands-on hoe AI niet alleen de bestaande processen kan versnellen, maar ook hoe het kan bijdragen aan het optimaliseren van marketingwerkprocessen. We beperken ons niet tot alleen het demonstreren; we duiken ook in het daadwerkelijke bouwproces. van geavanceerde chatbots die interacties met klanten personaliseren tot het automatisch genereren van een leger aan AI-influencers. 

 

Wij delen onze eigen processen en op maat gemaakte systemen, en nodigen jou uit om je eigen ideeën en projecten te delen en te ontwikkelen. Stap voor stap verkennen we samen de bouwstenen van effectieve AI-gedreven marketing automation, waardoor je niet alleen inzicht krijgt in wat mogelijk is, maar ook in hoe je deze innovaties zelf kunt realiseren en toepassen in je eigen werkgebied.

 

Tijs Nieuwboer is oprichter van Lerai, een AI Automation Agency gefocust op het automatiseren en intelligenter maken van jouw werkprocessen. 

Beyond the Script: AI als de nieuwe Podcastmaker

- Frank Nanninga

Stel je voor een podcast met jouw stem, maar dat jij dat niet bent? In deze sessie neemt Frank je mee in de wereld van AI-gedreven podcasts. Ontdek hoe kan AI helpen bij het vertellen van unieke en boeiende verhalen. Wat de mogelijkheden en uitdagingen zijn van het klonen van stemmen, en het creëren van voor podcast AI-gegenereerde inhoud. 


Deze presentatie zal de sluier oplichten over hoe AI het vertellen van verhalen volledig kan transformeren, en de toekomst van storytelling en interactie met het publiek in de media zal vormgeven.


Ik zal technieken en tools delen die ik heb gebruikt, van het klonen van mijn eigen stem tot het ontwikkelen van scripts die resoneren met luisteraars. We zullen ook kijken naar de ethische overwegingen en de toekomstige implicaties van deze technologie in de mediawereld. Ben jij er klaar voor om je stem te laten horen?

 

Frank Nanninga - oprichter Franky Land/ Met 'Beyond the Screen', gebruikt hij zijn gekloonde stem voor dagelijks AI-nieuws, terwijl 'SexGPT' met Tonny Media de grenzen van AI in storytelling verkent. 

Hoe groot is de kans dat jouw klant gaat upsellen of opzeggen? Ontdek het zelf!

- Charida Dorder

Traditioneel baseren marketeers hun acties op historische data, besteden hun budget en hopen op het beste. Deze benadering kijkt achteruit, terwijl de dynamische marketingwereld vooruitgang vereist. In deze workshop tonen we hoe je vooruit kunt kijken en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. 


Ontdek in 60 minuten hoe je zonder enige codering voorspellende modellen zoals leadscoring- en churnmodellen kunt bouwen en beoordelen. Speciaal ontworpen voor marketeers die een volgende stap willen zetten in het optimaliseren van campagnes. 

Charida Dorder is auteur van het boek AI in Marketing (Winnaar Pim Marketing literatuurprijs 2023) en oprichter van de AI Marketing Academy en de AI Marketing Suite.

SEO-copywriting met AI
Van slimme papegaai naar een uniek verhaal

Ontdek in deze workshop hoe je ChatGPT inzet voor het schrijven van SEO-sterke content. Leer effectief zoekwoordonderzoek uitvoeren, zoekwoorden strategisch inzetten in teksten, titels en meta-descripties, en creëer unieke content die aansluit bij zoekintenties en Google's kwaliteitsrichtlijnen.


Deze workshop biedt essentiële vaardigheden voor het benutten van AI in SEO, gericht op het produceren van SEO-proof content die uitblinkt in zoekmachines. Zo schrijf je met AI teksten die Zoekmachines aantrekken.

Rutger Steenbergen is oprichter van SEO Zwolle. Hij schrijft over SEO en copywriting, presenteert de SEO Podcast en Killer Copywriting Podcast

Bart Meerdink - Dagvoorzitter

Wie kent hem niet? Bart Meerdink is een bevlogen spreker en Digital Strategist. Hij heeft een brede achtergrond in social, chat en communities . De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt. 


Bart zal jullie meenemen door de dag en op de hoogte houden van de belangrijkste in's en outs, 

 

Bart Meerdink is digital marketing strateeg, spreker en partner en docent bij Beeckestijn Business School.

Tickets

Basic

One-time access

195,-
Wat krijg je?
 • Een eerlijk verhaal. Wat kan nú echt, en wat (nog) niet.
 • Exclusieve toegang tot toonaangevende sprekers in de AI-marketingwereld. Geen praters, maar doeners.
 • Deelname aan interactieve, praktijkgerichte workshops. Tips en concrete handvatten.
 • Geniet van een verzorgde lunch om te netwerken en ideeën uit te wisselen.
 • Een afsluitende borrel waar connecties en kennis samenkomen.
Claim je ticket
Beperkt aantal kaarten
Premium

Full-time access

395,-
Per month
 • Een eerlijk verhaal. Wat kan nú echt, en wat (nog) niet.
 • Exclusieve toegang tot toonaangevende sprekers in de AI-marketingwereld. Geen praters, maar doeners.
 • Deelname aan interactieve, praktijkgerichte workshops. Tips en concrete handvatten.
 • Geniet van een verzorgde lunch om te netwerken en ideeën uit te wisselen.
 • Een afsluitende borrel waar connecties en kennis samenkomen.
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot +75 on-demand e-learnings op de AI Marketing Academy t.w.v. 3400 euro.  Inclusief updates en nieuwe e-learnings. 
 • On-demand alle sprekerssessies op je gemak terugkijken en herbeleven.
Claim je ticket
Beperkt aantal kaarten