Voor de marketingprofessional
Het AI Marketing Congres 

Inspirerende real-life use cases - Interactieve workshops - Netwerken

7 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht - 09:00 - 16:30

Claim je ticket
Maximaal aantal plekken

Het 1e AI Marketing event van Nederland

AI zal bijna 40 procent van de banen over de hele wereld beïnvloeden, sommige vervangen en andere aanvullen. Het AI Marketing congres bereidt je hierop voor. 

Na één dag weet jij: 

 • Wat écht de impact van AI is op Search, Content, Email, CRO en analytics, en hoe je hierop voorbereidt
 • Hoe je de beste prompt schrijft voor tekst en beeld content creatie
 • Hoe je  AI-tools koppelt om jouw marketing werkprocessen te optimaliseren en efficiënter in te richten

Claim je ticketDoen is geloven

Experts die niet alleen praten, maar ook hun handen vuil hebben gemaakt.

Inspirerende real-life use cases met aantoonbare resultaten.

Workshops met concrete handvatten en stappenplannen.

Maak kennis met verschillende AI-tools en leer deze te gebruiken en beoordelen.

Sprekers

25% meer leads in 80% minder tijd:

Kader's award-winning SEO AI strategie - Shari Jalimsing

Shari Jalimsing won in december met haar team en kader de award voor Best ChatGPT SEO campagne. Ontdek hoe zij ChatGPT naadloos integreerden in hun SEO-strategie, de uitdagingen die ze tegenkwamen, en de innovatieve oplossingen die ze toepasten. Shari onthult de sleutels tot hun succes en hoe deze aanpak hen naar de top van de Dutch Search Awards bracht. Als bonus geeft ze je nog extra handvatten hoe je AI kunt inzetten voor SEO om op een schaalbare manier impact te kunnen maken. 
Shari Jalimsing -  Head of SEO - Adwise. In 2022 en 2023 genomineerd voor 'Beste Consultant' bij de Dutch Awards. Won awards voor haar werk met Vantentop (beste B2C SEO 2022) en Kader Group (beste B2B SEO 2023)."

AI-beeld creatie met Midjourney  -Lars Meijer

Ontdek in 60 minuten hoe je het maximale uit AI beeldgeneratie haalt. Leer hoe je AI-tools voedt met betere prompts en ontdek hoe je output optimaliseert. Ga aan de slag in Midjourney van idee en concept tot eindresultaat. Voor iedereen die verder wil gaan dan standaard kattenfoto’s. Hier ga je aan de slag richting praktische output. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met een opdracht in Midjourney. Zorg ervoor dat je een abonnement hebt op Midjourney en toegang hebt tot Discord.

Lars Meijer is tekstschrijver by day en AI uitpluizer by night.

Toekomst van Search - Marco Koghee

De strijd tussen ChatGPT en Gemini is losgebarsten. Alleen hoe bepaal je welke zoekmachine het beste is voor jouw doeleinden en wat zijn eigenlijk de cruciale verschillen? Terwijl deze ontwikkelingen plaatsvinden, ervaren paid search specialisten verminderde controle over hun campagnes door AI-geautomatiseerde processen. Organic search specialisten zien een daling in clicks vanwege de toename van advertentieruimte. De vraag rijst hoe zoekmachines zich staande houden en verder ontwikkelingen te midden van deze AI-revolutie. Welke toekomstige AI- en Search-trends zijn er en wat betekent dit voor jouw rol als search professional in 2030? Welke vaardigheden zijn nodig om relevant te blijven?

 

Marco geeft hierop de antwoorden. 

Marco is de Global Search Award winnaar 2023 bij de Dutch Search Award, en partner van Grow Up digital 

Ontmoet Sarah - De 1e AI Digital Worker

- Sjoerd de Kreij

Maak kennis met Sarah. Sarah levert de beste teksten, visuals en creatieven, afgestemd op uw bedrijf. Ze is nooit ziek en werkt 24/7. Inwerktijd? Binnen 20 minuten zal ze klaar zijn om kwaliteit te leveren. 


De toekomst van werk gaat nog veel verder dan het efficiënter maken van jouw team met AI: we zullen straks zij aan zij werken met AI Digital Workers: digitale collega’s die end-to-end werk kunnen oppakken en direct kunnen beginnen. 


Ontdek in 60 minuten welke enorme waarde organisaties hieruit kunnen halen. 

Sjoerd is de oprichter van Typetone, een AI startup van vóor ChatGPT. Typetone bouwt AI marketing medewerkers, en helpt organisaties hier snel mee te groeien.

Girav: Using the Power of AI to Increase Email Efficiency & Revenue

Er zijn talloze verhalen over hoe AI email marketing kan verbeteren, maar heb je al een succesverhaal uit de praktijk gehoord met aantoonbare resultaten?


Ontdek hoe Girav met AI-gestuurde 'Smart Audiences' en ‘Personalized offers' niet alleen hun targeting hebben verfijnd, maar ook daadwerkelijk hun omzet hebben verhoogd. Deze case toont de concrete waarde van AI in multi-channel marketing, ondersteund met echte cijfers en resultaten.Met een doordachte AI ondersteunde email marketing strategie creëert Girav een op maat gemaakte klantreis, waarbij gebruik wordt gemaakt van scoremodellen, data-verrijking en AI.

 

Benieuwd hoe? Kom naar deze sessie en ontdek hoe je met behulp van AI van eenmalige kopers loyale klanten maakt!

Wouter Vos - Strategy Director Clever Strategy

ChatGPT voor Conversie: De Kunst van Overtuigend Schrijven met AI

"Of je nu aan de slag gaat met de content van je website, een pakkende offerte moet opstellen, of een nieuwsbrief die de aandacht grijpt – veel marketeers struikelen over de kunst van overtuigend schrijven." Het voelt alsof je geen geboren teksttovenaar bent. Die tijd is nu over. 


Zet ChatGPT in als je persoonlijke assistent. De juiste vragen stellen én beoordelen wordt het nieuwe schrijven. Met de juiste vragen is iedereen een copywriting-genie. Maar goed. Het is cruciaal het eindresultaat te kunnen beoordelen. De kunst van gedragspsychologie begrijpen, hoe je de aandacht pakt, vasthoudt en stuurt. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze talk van Martin van Kranenburg. Mis het niet en leer hoe je AI toepast in alle fasen van je schrijfproces. 

Martin Kranenburg - Martin van Kranenburg is één van Nederlands meest gevraagde conversie, copywriting en neuromarketing sprekers. Altijd vol energie en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt.

Tickets

Basic

One-time access

195,-

Wat krijg je?

 • Een eerlijk verhaal. Wat kan nú echt, en wat (nog) niet.
 • Exclusieve toegang tot toonaangevende sprekers in de AI-marketingwereld. Geen praters, maar doeners.
 • Deelname aan interactieve, praktijkgerichte workshops. Tips en concrete handvatten.
 • Geniet van een verzorgde lunch om te netwerken en ideeën uit te wisselen.
 • Een afsluitende borrel waar connecties en kennis samenkomen.
Claim je ticket


*Beperkt aantal kaarten. Op=Op
Premium

Full-time Access

395,-

Wat krijg je?

 • Een eerlijk verhaal. Wat kan nú echt, en wat (nog) niet.
 • Exclusieve toegang tot toonaangevende sprekers in de AI-marketingwereld. Geen praters, maar doeners.
 • Deelname aan interactieve, praktijkgerichte workshops. Tips en concrete handvatten.
 • Geniet van een verzorgde lunch om te netwerken en ideeën uit te wisselen.
 • Een afsluitende borrel waar connecties en kennis samenkomen.
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot +75 on-demand e-learnings op de AI Marketing Academy t.w.v. 3400 euro.  Inclusief updates en nieuwe e-learnings. 
Claim je ticket
*Beperkt aantal kaarten. Op=Op

FAQ

Kunnen kaarten op factuur gekocht?

Ja, het is mogelijk om kaarten op factuur te kopen. Mail de volgende informatie naar info@aiformarketingacademy.com:

- Aantal kaarten
- Type kaarten (One-time-access of Full-time-access)
- Voornaam + Achternaam + email
- Indien nodig: PO nummer

Op mijn kaart staat Museum Beeld en Geluid vermeldt als locatie. Is mijn kaart geldig bij de Jaarbeurs Utrecht?

Ja, je jouw ticket met locatie Beeld en Geluid-kaart is geldig. Door de razendsnelle verkoop moesten we van locatie wijzigen. Zo kunnen we de kwaliteit van de sessies waarborgen.

Waarom een beperkt aantal kaarten?

Het doel van dit event is dat jij praktische aan de slag kan en ruimte hebt om je vragen beantwoord te krijgen. Dat gaat niet in overvolle zalen. En de experts kunnen we helaas niet klonen. Of tenminste...dat willen we niet. Vandaar dat we hebben besloten een maximum te plaatsen op het aantal verkopen. Op=Op.

Wat is het verschil tussen One-time Access en Full-time Access?

Full-time access tickethouders ontvangen na het event 12 maanden toegang tot alle e-learnings op www.aiformarketingacademy.com. Inclusief nieuwe e-learnings en updates. Zo blijf je ook na het event nog 12 maanden up to date.

Je kan hier een overzicht vinden van de huidige e-learnings: https://community.aiformarketingacademy.com/resources

Partner Beeckestijn Business School